Αρχική σελίδα » Σεμινάρια

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Σε αυτές τις ιστοσελίδες θα αναφέρονται πάντα τα ενεργά επιμορφωτικά σεμινάρια, δηλαδή αυτά που ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα προσφερόμενα σεμινάρια διεξάγονται κάθε ακαδημαϊκό έτος μεταξύ του χρονικού διαστήματος αρχές Οκτωβρίου με τέλη Ιουνίου.

Η λίστα με τα επιμορφωτικά σεμινάρια ενημερώνεται περίπου ανά εξάμηνο. Προτείνουμε να ελέγχετε για νεότερα κάθε Σεπτέμβριο και κατά την διάρκεια των μηνών από Δεκέμβριο έως και Φεβρουάριο. Τα σεμινάρια διεξάγονται, κυρίως, απογευματινές ώρες (Δευτέρα με Παρασκευή), εκτός ορισμένων, όπως αυτό αναφέρεται στις αναλυτικές ανακοινώσεις τους. Όλες τις αναλυτικές ανακοινώσεις των ενεργών σεμιναρίων σε ένα αρχείο (zip), για τα οποία σεμινάρια μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, βρίσκονται και στα "Εντυπα".

Για σεμινάρια που έχουν ήδη αρχίσει και τελειώνουν κατά τη τρέχουσα χρονική περίοδο ή για σεμινάρια που ολοκληρώθηκαν στο παρελθόν, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στο "Αρχείο σεμιναρίων" στην ιστοσελίδα μας.

Το Ε.Π.Π. συνεχίζει και το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τη διεξαγωγή των επιτυχημένων επιμορφωτικών σεμιναρίων του. Μέσα από τη συνεχή εσωτερική αξιολόγηση, υπάρχει διαρκής ανανέωση με νέα σεμινάρια και συνέχιση παλαιών. Τη δεκαετή αυτή περίοδο υλοποίησης των επιμορφωτικών σεμιναρίων, το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) έχει αποκτήσει την εμπειρία και τις γνώσεις για τον επιτυχή σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση μικρών και μεγάλων προγραμμάτων, πάνω σε ένα ευρύ πεδίο παιδαγωγικών θεμάτων. 

Προτείνουμε να στέλνετε τις αιτήσεις ή τις ερωτήσεις σας εμπρόθεσμα (πριν την ημερομηνία λήξης αποστολής των δηλώσεων συμμετοχής) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Παρακαλούμε δείτε τον Κανονισμό μας για χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζετε για να δηλώσετε συμμετοχή.

Σας ενημερώνουμε ότι το Εργαστήριο είναι κλειστό κάθε Αύγουστο λόγω των κανονικών αδειών. Οσες απορίες σταλούν στο email του Εργαστηρίου (ergastirio[at]eds.uoa[dot]gr) το καλοκαίρι θα απαντηθούν από αρχές Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ (ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ) ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.